Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Telefon : 0(484)5652694
Belgegeçer : 04845652694
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://baykangazimustafakemalortaokulu.meb.k12.tr
Adres : VEYSELKARANİ BELDESİ ŞEYHOSMAN MAH. ZİYARET CAD. GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖRETİM BLOK NO: 31 BAYKAN / SİİRT
VİZYON : Öğrencilerimizi ilgi, istek ve kabiliyetleri yönünde hayata hazırlamak, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan,her öğrencinin başarmaya odaklandığı okul olma
MİSYON : Biz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu olarak; Ortak amacımız eğitim. Çağdaş bir toplumun kaliteli bir eğitimden geçtiğine inanıyoruz. Sorunları biliyoruz çözüm için buradayız. Biz öğrenci merkezli eğitime önem veriyoruz. Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız..
BAŞARILAR :

Öğretmen :15
Öğrenci :163
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :820
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : Derse başlama: 08.30 Ders bitiş: 15.30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli Isıtma Sistemi (Kömür)
Servis :
Ulaşım : İlçenin Diyarbakır – Bitlis – Van karayolu üzerinde bulunması nedeniyle ulaşım sorunu bulunmamaktadır. İlçeden il merkezine ve çevre illere ulaşım karayolu ile kolaylıkla sağlanmaktadır. İlçenin tüm komşu il ve ilçelerle asfalt yol bağlantısı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuzun konumu itibariyle ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Okulumuzdan Baykan ilçesine her 15 dk. Siirt merkeze ise her saat başı ulaşım imkanı bulunmaktadır. Okulumuz Baykan ilçesine 8 dk. Siirt merkeze ise 25 dk. mesafede bulunmaktadır. Baykan ilçesine ve Siirt merkeze öğretmen servisi bulunmaktadır. Okulumuz öğretmenlerinin bir kısmı Siirt te, bir kısmı Baykan ilçesine gidiş geliş yapmaktadır. Veysel Karani beldesinin tüm komşu il ve ilçelerle asfalt yol bağlantısı bulunmaktadır .
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Veysel Karani(Ziyaret) Beldesinde bulunmaktadır.Okulumuz il merkezine 38 km, ilçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :